AVG

Samen van betekenis door:

  • Innovatieve oplossingen
  • Mens en Maatschappij centraal
  • Duurzame en betekenisvolle relaties
  • Resultaatgericht ondernemen
Samen van betekenis?

Onze werkmaatschappijen

Social Impact Finance realiseert sociaal maatschappelijke innovatie samen met overheid, private financiers en bedrijfsleven.
Human Capital Group richt zich op het ontwikkelen en vergroten van de wendbaarheid, vitaliteit en professionaliteit van organisaties.
Talenter is een gewaardeerde en innovatieve kennispartner voor vraagstukken binnen lokale overheden; het sociaal en fysiek domein in het bijzonder.
Future Communication adviseert en ontwikkelt strategieën voor communicatie en reputatie en voert ze ook uit. Tot de klus geklaard is! Voor zowel overheid als bedrijfsleven.
PLANgroep is specialist in schuldhulpverlening en budgetbeheer en werkt vooral samen met gemeenten, kredietbanken, werkgevers en welzijnsorganisaties.
Interim en projectmatige oplossingen binnen de kernactiviteiten van de financiële dienstverlening. Laagdrempelig, ervaren en met de mens centraal.
OBIN is specialist op het gebied van bewindvoering en curatele en ondersteunt cliënten op betrokken en professionele wijze bij hun financiën.