De mens centraal

Hoe wij werken

Vanuit Future Groep werken wij intensief samen met onze relaties. Zowel in advies- als interimopdrachten voor overheid en bedrijfsleven. We zoeken altijd naar innovatieve oplossingen. Ons motto is samen van betekenis zijn. Als resultaatgerichte ondernemers voegen onze mensen dagelijks waarde toe. Zowel voor uw mensen als voor de maatschappij.

Duurzaamheid en kwaliteit
Future groep hecht veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn er kwaliteitsdoelstellingen opgesteld en een bijpassend beleid. Beiden zijn afgeleid van de ISO 9001:2015 norm en ISO 14001:2015, waar Future Groep aan voldoet. Ook voldoen we aan de Enviromental Social Governance (ESG) norm, met diverse acties die zijn doorgevoerd in onze haarvaten. Zo hebben we biologisch bedrijfsrestaurant, yoga, stoelmassages en ons eigen CAR-programma. Dit zetten we onder andere in om een goede en aantrekkelijke werkgever te zijn en blijven.

Samen van betekenis door:

  • Innovatieve oplossingen
  • Mens en Maatschappij centraal
  • Duurzame en betekenisvolle relaties
  • Resultaatgericht ondernemen
Samen van betekenis?

Onze werkmaatschappijen

Social Impact Finance realiseert sociaal maatschappelijke innovatie samen met overheid, private financiers en bedrijfsleven.
Human Capital Group richt zich op het ontwikkelen en vergroten van de wendbaarheid, vitaliteit en professionaliteit van organisaties.
Talenter is een gewaardeerde en innovatieve kennispartner voor vraagstukken binnen lokale overheden; het sociaal en fysiek domein in het bijzonder.
Future Communication adviseert en ontwikkelt strategieën voor communicatie en reputatie en voert ze ook uit. Tot de klus geklaard is! Voor zowel overheid als bedrijfsleven.
PLANgroep is specialist in schuldhulpverlening en budgetbeheer en werkt vooral samen met gemeenten, kredietbanken, werkgevers en welzijnsorganisaties.
Interim en projectmatige oplossingen binnen de kernactiviteiten van de financiële dienstverlening. Laagdrempelig, ervaren en met de mens centraal.
OBIN is specialist op het gebied van bewindvoering en curatele en ondersteunt cliënten op betrokken en professionele wijze bij hun financiën.