Partnership, energie en ruimte voor nieuwe ontwikkelingen

Over Future Groep

We bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en bieden toekomstbestendige oplossingen. De groei en het welzijn van onze medewerkers ligt ons aan het hart. Onze organisatie wordt gevormd door mensen: de mensen die bij ons werken, die met ons werken en de mensen voor wie wij werken. De relatie tussen mensen geeft iedereen energie. Daarom zorgen we dat die relatie goed zit.

We gaan door tot initiatieven daadwerkelijk vruchten afwerpen. Samen met onze opdrachtgevers behalen we de afgesproken doelstellingen. We hebben de energie om met veranderingen mee te bewegen en om op ontwikkelingen in de markt te reageren. Onze professionals zijn specialisten in hun vakgebied, met de ambitie om meer te brengen dan in eerste instantie van ze verwacht wordt.

Binnen onze organisatie is ruimte voor initiatieven en ideeën. We zijn steeds bezig met nieuwe ontwikkelingen en stimuleren onze professionals om vragen met een open blik aan te vliegen. Bij ons vind je weinig kaders: denken in mogelijkheden leidt tot de beste dienstverlening voor onze klanten. We gaan voor oplossingen die mensen en organisaties goed doen.

Samen van betekenis door:

  • Innovatieve oplossingen
  • Mens en Maatschappij centraal
  • Duurzame en betekenisvolle relaties
  • Resultaatgericht ondernemen
Samen van betekenis?

Onze werkmaatschappijen

Future Werkt is dé innovatieve uitvoerder die binnen publieke-private samenwerking vormgeeft aan duurzame oplossingen binnen het spanningsveld van werk en maatschappij.
Human Capital Group richt zich op het ontwikkelen en vergroten van de wendbaarheid, vitaliteit en professionaliteit van organisaties.
Langhenkel Talenter is een gewaardeerde en innovatieve kennispartner voor vraagstukken binnen lokale overheden; het sociaal en ruimtelijk domein in het bijzonder.
Future Communication adviseert en ontwikkelt strategieën voor communicatie en reputatie en voert ze ook uit. Tot de klus geklaard is! Voor zowel overheid als bedrijfsleven.
PLANgroep is specialist in schuldhulpverlening en budgetbeheer en werkt vooral samen met gemeenten, kredietbanken, werkgevers en welzijnsorganisaties.
Interim en projectmatige oplossingen binnen de kernactiviteiten van de financiële dienstverlening. Laagdrempelig, ervaren en met de mens centraal.
OBIN is specialist op het gebied van bewindvoering, mentorschap en curatele en ondersteunt cliënten op betrokken en professionele wijze bij hun financiën en/of zorgbeslissingen.
Future Zorg is gespecialiseerd in het bemiddelen van o.a. psychiaters, psychotherapeuten, GZ & klinisch psychologen en artsen naar een vaste of tijdelijke betrekking.